XFileSharing Pro - problems Snapshot , lang and sitemap

Message
Author
hornet
Posts: 52
Joined: Jul 20, 2008 11:33 pm

problems Snapshot , lang and sitemap

#1 Postby hornet » May 08, 2010 12:31 pm

Hello
i have some problems

1- about Snapshots it's work fine wmv , avi but don't work with flv [http://www.arab-box.com/ml8rrys7apjl/1flv.flv.html]
2- Arabic Lang is Default , but if any one open site found Default Lang English
3- Generate Google Sitemap don't work , I marked as enabled , but after save , don't mark as enabled [http://www.arab-box.com/sitemap.txt]

hornet
Posts: 52
Joined: Jul 20, 2008 11:33 pm

#2 Postby hornet » May 10, 2010 5:42 pm

where support team , pleas we need help admin

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm

#3 Postby PilgrimX182 » May 11, 2010 12:59 pm

1. Some FLVs are not recognized well by mplayer, saw this problem before. Nothimg much we can do here.

2. Remove languages list from this code in XFileConfig.pm:

Code: Select all

 language_codes => {'en.*'             => 'english',
                    'cs'               => 'czech',
                    'da'               => 'danish',
                    'fr.*'             => 'french',
                    'de.*'             => 'german',
                    'p'                => 'polish',
                    'ru'               => 'russian',
                    'es.*'             => 'spanish',
                   },

so script won't auto-detect user language using browser language.

3. sitemap.txt is 666 ? Your cron.pl is in cronjob?


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests