ProgressBar Help

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
kakashi
Posts: 6
Joined: Jan 18, 2009 11:28 am

ProgressBar Help

#1 Postby kakashi » Jan 18, 2009 11:32 am

sorry I'm using XUpload, the only problem that I never charged the progressBar. you load only at the end to say that the upload is completed .. something wrong? or should I add something?

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Jan 19, 2009 7:14 am

I think that's cause upload stream caching. Disable mod_security and mod_deflate(mod_gzip) to avoid this.

kakashi
Posts: 6
Joined: Jan 18, 2009 11:28 am

#3 Postby kakashi » Jan 19, 2009 7:51 pm

thanks for your answer, but excuse my ignorance .. To do this I have to remove these lines from my htaccess?

Code: Select all

<IfModule mod_gzip.c>
No mod_gzip_on
</ IfModule>

<IfModule Mod_deflate.c>
SetEnvIfNoCase REQUEST_URI testenv.cgi no-gzip dont-vary
SetEnvIfNoCase REQUEST_URI upload_status.cgi no-gzip dont-vary
SetEnvIfNoCase REQUEST_URI upload.cgi no-gzip dont-vary
</ IfModule>

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Jan 20, 2009 8:03 am

Nah, these lines supposed to do the trick with mod_security, mod_gzip but sometimes server security ignore them so need to disable mods in apache config directly.

kakashi
Posts: 6
Joined: Jan 18, 2009 11:28 am

#5 Postby kakashi » Jan 21, 2009 8:05 am

but I do not have opportunity to do this .. however, thanks the support given

kakashi
Posts: 6
Joined: Jan 18, 2009 11:28 am

#6 Postby kakashi » Jan 21, 2009 7:59 pm

sorry I want to ask you one thing I have just said, out of 10 users can upload 7 are waiting time and all the rest remaining no .. which may be the mistake?


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests