XFileSharing Pro - Purchased version 1.9 and getting 500 error on Install

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
hecolivares
Posts: 18
Joined: Aug 02, 2011 3:16 pm
Contact:

Purchased version 1.9 and getting 500 error on Install

#1 Postby hecolivares » Aug 02, 2011 3:22 pm

For some reason I am getting a 500 error when trying to install. The strange thing is that (I admit) I had installed a nulled version and I had no problems installing it. My hosing service has Perl installed on it´s Cpanel so I suppose I don´t have to install anything extra. I followed the instructions carefully but no luck. I know I have to check out the .htaccess file but I have no idea what to do there. What are the most common problems here? Please Help

I have already contacted the Admin about this.

Anturaju93
Posts: 91
Joined: May 13, 2010 6:46 pm
Location: Romania

#2 Postby Anturaju93 » Aug 02, 2011 3:43 pm

Make sure you have the corect file permissions. Like install.cgi must have 755

hecolivares
Posts: 18
Joined: Aug 02, 2011 3:16 pm
Contact:

Problem resolved

#3 Postby hecolivares » Aug 06, 2011 4:50 am

I changed to a dedicated server and all is working now. By the way, I was testing the script on a shared Hostgator server and the script wasn't working.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Aug 06, 2011 9:08 am

Contact [email protected] with FTP or SSH access to the server, they will fix this asap.
This happens sometimes.

Lowky
Posts: 1
Joined: Aug 20, 2011 8:29 pm

#5 Postby Lowky » Aug 20, 2011 8:34 pm

@ hecolivares:
Have you done ist now, and did you it or did it the supprt??

Because I've got the same problem and the support doesn't answer.

Please write me. Hear or at my email: Diamond-Records(at)gmx.de


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests