XFileSharing Pro - Question about install

Message
Author
KOT
Posts: 2
Joined: Feb 12, 2010 10:53 am

Question about install

#1 Postby KOT » Feb 12, 2010 6:55 pm

Install problem

http://xxxx.xxx-xxxx.ru/cgi-bin/install.cgi

500 Internal Server Error

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.


Server log

[Thu Feb 11 14:23:59 2010] [error] [client xxx.xxx.xx.xx] Premature end of script headers: /www/xxxxx/users/xxxx-xxxx/www/cgi-bin/install.cgi
/libexec/ld-elf.so.1: Modules/WSD/Filter50832.so: Undefined symbol "Perl_Tstack_sp_ptr"
....
[Thu Feb 11 20:54:58 2010] [error] [client xxx.xxx.xx.xx] Premature end of script headers: /www/xxxxx/users/xxxx-xxxx/www/cgi-bin/install.cgi


Help!!!

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm

#2 Postby PowerChaos » Feb 13, 2010 6:26 pm

cmod install.cgi to 755

and it will works

Greets From PowerChaos

KOT
Posts: 2
Joined: Feb 12, 2010 10:53 am

#3 Postby KOT » Feb 14, 2010 5:29 pm

cmod install.cgi is 755

Not works, help!!!

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm

#4 Postby PowerChaos » Feb 14, 2010 8:14 pm

check if you got all your perl modules installed like it need to be ??

like this

Modules/WSD/Filter50832.so: Undefined symbol "Perl_Tstack_sp_ptr

i guess this goes to a missing perl module :S

Greets From PowerChaos


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests