XFileSharing Pro - reinstall?

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
SayUNKLE
Posts: 22
Joined: Apr 01, 2009 9:18 am
Contact:

reinstall?

#1 Postby SayUNKLE » May 16, 2009 3:37 pm

I recently upgraded to v1.5 succesfully. I then added the direct link mod.
I was very happy and decided to install the Divx mod. After uploading the new files I get a combination of errors.

If I include the index.cgi to the cgi-bin folder I get a 500 Internal server error.
If I remove the index.cgi file I receive a 404 error.
I have updated the Xfile config and XFSconfig.

I am at a loss. Any suggestions?

If I decide to perform a complete reinstall and I save the temp and upload folders, will the files be available and viewable in the catalog after reinstallation?
( I attempted to do a re-upgrade but running upgrade14-15.cgi did not initialize)

SayUNKLE
Posts: 22
Joined: Apr 01, 2009 9:18 am
Contact:

guess not

#2 Postby SayUNKLE » May 18, 2009 11:36 am

Well after unable to reach sibsoft support or any help in the forums I was held to attempting this reinstall theory.

ehem, it doesn't work. I thought I would post to save any others the headache if by chance they ever consider this.

100Gb lost :(

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#3 Postby PilgrimX182 » May 18, 2009 1:36 pm

We're online all day today and I've replied you. And you should guess that contacting us during holidays and expecting quick reqction is definately bad idea.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests