XFileSharing Pro - Remote Upload Frozen as "Initializing...." HELP!

Message
Author
Jaychew
Posts: 28
Joined: Feb 25, 2012 1:27 am

Remote Upload Frozen as "Initializing...." HELP!

#1 Postby Jaychew » Apr 08, 2012 9:10 pm

When my user try to use Remote Upload, the progress bar is frozen, just show Initializing upload... nothing uploaded.

what's wrong? is this problem from server configre or XFS ?
all servers are installed APACHE as web server.
please me to fix this problem.

Jaychew
Posts: 28
Joined: Feb 25, 2012 1:27 am

#2 Postby Jaychew » Apr 09, 2012 4:29 pm

The error messages from apache error log:

[Sun Apr 8 14:46:41 2012] upload.cgi: CGI.pm: Server closed socket during multipart read (client aborted?).
[Sun Apr 8 15:16:44 2012] upload.cgi: CGI.pm: Server closed socket during multipart read (client aborted?).
[Sun Apr 8 16:43:02 2012] upload.cgi: CGI.pm: Server closed socket during multipart read (client aborted?).
[Sun Apr 8 19:31:33 2012] upload.cgi: CGI.pm: Server closed socket during multipart read (client aborted?).
[Sun Apr 8 19:53:35 2012] upload.cgi: CGI.pm: Server closed socket during multipart read (client aborted?).
[Sun Apr 8 21:17:38 2012] up_flash.cgi: CGI.pm: Server closed socket during multipart read (client aborted?).


what's the problem??

Jaychew
Posts: 28
Joined: Feb 25, 2012 1:27 am

#3 Postby Jaychew » Apr 10, 2012 6:48 pm

where is admin?

leecher
Posts: 22
Joined: Nov 01, 2011 1:37 am

#4 Postby leecher » Apr 10, 2012 8:01 pm

I had same problem when i try upload remotely multypart rar archive. I think this problem only with rars.


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests