XFileSharing Pro - Slow upload and desktop uploader not working

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
portugaline
Posts: 21
Joined: Apr 15, 2009 11:33 am

Slow upload and desktop uploader not working

#1 Postby portugaline » Apr 15, 2009 11:36 am

Hi,

i started to use xfilesharing script and i have to say that is a very good script.

I'm using the version 1.4 pro on http://www.biggerupload.com

I have 2 problem,

1st, the upload is always very slow, never more than 57kb, and i used another scripts in the same server and i can always upload at more than 100kb/s.

2nd, the dektop uploader app is not working, after the upload the file stays "compiling..." and never uploads the other files.

Thanks

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

Re: Slow upload and desktop uploader not working

#2 Postby ankurs » Apr 16, 2009 5:20 am

portugaline wrote:1st, the upload is always very slow, never more than 57kb, and i used another scripts in the same server and i can always upload at more than 100kb/s.

have similar problem

upload using form = slow
remote upload from same location = fast ( a lot faster )

portugaline
Posts: 21
Joined: Apr 15, 2009 11:33 am

#3 Postby portugaline » Apr 16, 2009 6:08 am

Yes but my uploader desktop app only uploads 1 file and then stays forever like "compiling..."

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#4 Postby ankurs » Apr 17, 2009 12:42 am

portugaline wrote:Yes but my uploader desktop app only uploads 1 file and then stays forever like "compiling..."


i dont think desktop app is stable yet

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#5 Postby PilgrimX182 » Apr 17, 2009 3:32 am

It's stable now. Just released new Desktop Uploader version today.
Works fine with UTF-8 now. And nice new feature: you can set up top banner width when generating Installer in your SibSoft client are. 0 = no top banner area with logo. You can put ads there btw, just edit uploader-top.html ;)

If you still have error, try getting latest XFS 1.4 zip and reupload api.cgi

portugaline
Posts: 21
Joined: Apr 15, 2009 11:33 am

#6 Postby portugaline » Apr 17, 2009 7:01 am

hi, i have the version 1.4 and still have this error?

i love your work, for when the next version?

Thanks

dzimi83
Posts: 66
Joined: Mar 09, 2009 1:08 pm

#7 Postby dzimi83 » Apr 18, 2009 2:15 am

PilgrimX182 wrote:It's stable now. Just released new Desktop Uploader version today.
Works fine with UTF-8 now. And nice new feature: you can set up top banner width when generating Installer in your SibSoft client are. 0 = no top banner area with logo. You can put ads there btw, just edit uploader-top.html ;)

If you still have error, try getting latest XFS 1.4 zip and reupload api.cgi


Where Can we find it ?

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#8 Postby PilgrimX182 » Apr 19, 2009 6:50 am

Same Client area link where you have generated license. Check your confirmation email for the client link.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests