XUpload - Status window remains blank until it completes to 100%

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
vinayn
Posts: 11
Joined: May 14, 2007 10:09 pm

Status window remains blank until it completes to 100%

#1 Postby vinayn » May 20, 2007 2:22 am

I've been trying the XUpload purchased version. Seems to work great on standalone form, but when I try it on integrate on mine site, the status window remains blank until the upload is complete and then quickly advances to 100%

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » May 21, 2007 9:21 am

Same server or another one? Can you provide me with URL?

vinayn
Posts: 11
Joined: May 14, 2007 10:09 pm

#3 Postby vinayn » May 23, 2007 8:14 pm

Yes, It is on the Same Server.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » May 24, 2007 5:26 am

Not sured here....probably forgot to copy .htaccess to new directory with xupload?

alvsky
Posts: 2
Joined: Sep 18, 2007 2:35 pm

#5 Postby alvsky » Sep 18, 2007 2:41 pm

I have the same problem, only that my problem is probably related to firewall.
When directly connected to Internet (over ADSL connection) status bar is progressing, ie. works fine.
But when I connect to Internet over my company's firewall, status window is blank until upload is finished.
File is uploaded correctly.

Any idea about this problem?
Thanks

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#6 Postby PilgrimX182 » Sep 19, 2007 5:19 am

If you're on Pro version, enable AJAX mode.

alvsky
Posts: 2
Joined: Sep 18, 2007 2:35 pm

#7 Postby alvsky » Sep 19, 2007 7:02 am

Sorry, I didn't mention. I have free version. Any help in that case?


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests