Template Form Save AFter Create But Not After Edit

CommuniMail related questions

Moderator: admin

Message
Author
RickSanson
Posts: 36
Joined: Mar 14, 2007 6:27 pm

Template Form Save AFter Create But Not After Edit

#1 Postby RickSanson » May 02, 2007 1:44 pm

My Templates will save wafter they are created but not after edit.

The pages returns a new pages saying:

Software error:
DB Error: Can't add Template --

For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

Why is this??

donb01
Posts: 16
Joined: Feb 02, 2007 12:21 am
Location: Manitowoc, WI
Contact:

#2 Postby donb01 » May 02, 2007 10:07 pm

First guess is that the user that you are running the mail software as (usually the username of the webserver) doesn't have the appropriate rights to edit records in the database. They may have create and add rights, but not edit rights. I'd start there.

admin
Site Admin
Posts: 1799
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

Re: Template Form Save AFter Create But Not After Edit

#3 Postby admin » May 03, 2007 12:51 pm

RickSanson wrote:My Templates will save wafter they are created but not after edit.

Why is this??


Looks like there're problem with your installation. Maybe database. Maybe someone changed something in code?

Thanks

RickSanson
Posts: 36
Joined: Mar 14, 2007 6:27 pm

#4 Postby RickSanson » May 03, 2007 6:00 pm

Looks like there're problem with your installation. Maybe database. Maybe someone changed something in code?


Could you elaborate?


Here's another...

Software error:
Can't open confirmation template

For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

It looks like a templates problem....

admin
Site Admin
Posts: 1799
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#5 Postby admin » May 04, 2007 7:11 am

RickSanson wrote:
Here's another...

Software error:
Can't open confirmation template

For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

It looks like a templates problem....


You still didn't replied on my questions.
Who installed? Did you made any changes in templates or code?
If you changed something - then we advice to reinstall everything from original zip.

RickSanson
Posts: 36
Joined: Mar 14, 2007 6:27 pm

Stock Install

#6 Postby RickSanson » May 04, 2007 8:50 pm

I now have a fresh install (that I installed) and get the same error...

Everything is fresh!

?????????????????

admin
Site Admin
Posts: 1799
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

Re: Stock Install

#7 Postby admin » May 07, 2007 5:17 am

RickSanson wrote:I now have a fresh install (that I installed) and get the same error...

Everything is fresh!

?????????????????


Looks like something wrong with database or installation. Email us your ftp connection info (and communimail login info) and we will take a look.

Thanks


Return to “CommuniMail”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests