XFileSharing Pro - template problem

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Mis3D
Posts: 5
Joined: Dec 06, 2009 7:15 am

template problem

#1 Postby Mis3D » Dec 06, 2009 7:52 am

Hi every body ^_^

i did a little search to find a "solution" for my little problem
but i didn't anything but "suffering" guys out there waiting for an answer ^_^

here is the problem :

Image

and here is the full error :

Software error:

Code: Select all

HTML::Template->new() : Cannot open included file /Templates/login.html : file not found. at Modules/HTML/Template.pm line 329
    HTML::Template::_init_template('HTML::Template=HASH(0xc8744a0)') called at Modules/HTML/Template.pm line 123
    HTML::Template::_init('HTML::Template=HASH(0xc8744a0)') called at Modules/HTML/Template.pm line 79
    HTML::Template::new('HTML::Template', 'filename', '/Templates/login.html', 'die_on_bad_params', 0, 'global_vars', 1, 'loop_context_vars', 1, ...) called at Modules/Session.pm line 154
    Session::CreateTemplate('Session=HASH(0xbfe83d0)', 'login.html') called at Modules/Session.pm line 191
    Session::PrintTemplate('Session=HASH(0xbfe83d0)', 'login.html', 'msg', 'undef', 'login', 'undef', 'redirect', 'undef') called at index.cgi line 145
    main::LoginPage called at index.cgi line 81

For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.


here is some links to the error :

http://ppc.fm/cgi-bin/index.cgi
http://ppc.fm/cgi-bin/index.cgi?op=login
http://ppc.fm/login.htm

NOTE : I installed xfs today ! still new and fresh ^^"

Regards

admin
Site Admin
Posts: 1800
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#2 Postby admin » Dec 06, 2009 12:56 pm

Looks like you did something wrong during installation.
We already have your FTP info and will take a look on monday.

p.s. please use correct thread subjects in future.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#3 Postby PilgrimX182 » Dec 07, 2009 9:20 am

Make sure you have cgi_path in XFileConfig.pm following to correct path to cgi-bin.

yotsugi
Posts: 2
Joined: Dec 08, 2009 2:29 pm

#4 Postby yotsugi » Dec 08, 2009 2:34 pm

I also get that error message.
That message only shown when I change html file on Templates folder that completely different from default html template (for testing I only change default main.html with my own main.html). I try to create new template for XFS.

When I restored defaul html file, XFS Pro back to normal again.

Is that anything I can do in order to make my template working with XFS??
I also new to XFS...

yotsugi
Posts: 2
Joined: Dec 08, 2009 2:29 pm

#5 Postby yotsugi » Dec 08, 2009 2:53 pm

Ah, I found the solution...

Make sure that all FILE you uploaded has 644 permission and all FOLDER you uploaded has 755 permission


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests