Torrents Mod not working

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
krazyloads
Posts: 27
Joined: Oct 05, 2010 12:53 pm

Torrents Mod not working

#1 Postby krazyloads » Nov 23, 2010 11:42 am

I have installed torrents mod on a second file server and started the engine
but when i upload a torrent file it shows 0% complete and it never starts downloading the torrent.

Image

Please help.[/img]

admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#2 Postby admin » Nov 23, 2010 11:55 am

Check bitflu log for errors (if any).
Also, try another torrent file which is 100% good (with seeders).

krazyloads
Posts: 27
Joined: Oct 05, 2010 12:53 pm

Torrent Mod

#3 Postby krazyloads » Nov 23, 2010 11:57 am

Hi,

Thanks for the quick reply.

I checked the log and its empty.

And i tried 15 files none work :(

Regards.

admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#4 Postby admin » Nov 23, 2010 12:08 pm

I guess log is not enabled.
In .bitflu.config:

Code: Select all

logfile                   =



change to

Code: Select all

logfile                   = ./bitflu.log


and make sure that bitflu.log is writeable.

krazyloads
Posts: 27
Joined: Oct 05, 2010 12:53 pm

Torrent Mod

#5 Postby krazyloads » Nov 23, 2010 12:16 pm

Hi,

Where will i find the config file

admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#6 Postby admin » Nov 23, 2010 1:02 pm

In folder with torrent mod.
I hope you installed it?

krazyloads
Posts: 27
Joined: Oct 05, 2010 12:53 pm

#7 Postby krazyloads » Nov 23, 2010 1:46 pm

hi,

I am not joking. There is no config file there. I will reupload the folder. And check it up.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#8 Postby PilgrimX182 » Nov 23, 2010 1:55 pm

Email to [email protected] with root access details, we will try to fix it ASAP.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests