XFileSharing Pro - unable to register new users

Message
Author
oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

unable to register new users

#1 Postby oldmanman » Jun 16, 2012 5:15 am

Hello guys,

So everything is set up.. im able to upload and download files no issues.

howeverrrr, i cant register new users? You can try to register and somehow im getting a 500 error?

Kindly assist. Thanks!

The site is http://efileuploading.com/

--

I encountered another issue where 500 internal error appears when a NON-premium user attempts to download my file. Why is this so when a premium user has no issues with the download?

Silfro
Posts: 48
Joined: May 16, 2012 1:31 am

#2 Postby Silfro » Jun 16, 2012 6:22 am

watch your apache/httpd error log.

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#3 Postby oldmanman » Jun 16, 2012 5:07 pm

i have taken a look at the error logs.. nothing seems to be logged whenever i encounter the registration error with an error 500..

anyone encountered this issue before? with the registration? and also the issue where premium users can dL the files but free users is getting an internal server error?

ufkabakan
Posts: 332
Joined: Apr 13, 2011 9:37 pm

#4 Postby ufkabakan » Jun 17, 2012 5:52 am

Apache log dont write directly Error 500 etc. This file give specail info for all Errors.

Apache must have info about it.

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#5 Postby oldmanman » Jun 19, 2012 2:14 pm

how do i see the error from Apache?

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#6 Postby oldmanman » Jun 21, 2012 1:45 pm

no help? seems like i wasted my $150.. sighs.

xfilepro
Posts: 18
Joined: Mar 03, 2012 5:13 pm

#7 Postby xfilepro » Jun 21, 2012 4:19 pm

I see, you don't known about server
You need a adminstrator or contact admintrator of your server
Contact me if you want help

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#8 Postby oldmanman » Jun 24, 2012 4:30 am

how about just telling me which folder i shd be looking at for the errors? i have checked through the logs in var/log/httpd/

none of it seems to be telling me the error when i try to register a new user.

i just need to know how to look at the server error and i should be able to solve it on my own. Thanks.

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#9 Postby oldmanman » Jun 26, 2012 2:49 pm

how to fix sendmail misconfiguration?

oldmanman
Posts: 20
Joined: Jun 01, 2012 9:00 am

#10 Postby oldmanman » Jun 30, 2012 9:32 am

has anyone encountered sendmail misconfiguration using this script?
and also, can i only check for errors at var/httpd/logs ?

is there any other folders for me to trace the errors. Thanks.


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests