Upload Filed

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
electro4vip
Posts: 2
Joined: Apr 11, 2007 5:16 pm

Upload Filed

#1 Postby electro4vip » Apr 11, 2007 6:34 pm

» Use correct full absolute paths in XUploadConfig.pm (e.g. target_dir => '/home/bogdanov/cgi-bin/UPLOAD/uploads')
проверил всё окей

» Your server have mod_gzip or mod_security enabled which are caching upload.
Make sure you have our .htaccess file in the same folder upload.cgi is and .htaccess files enabled on your server

проверил всё окей, файл есть...

» There was an error inside upload.cgi
To view error details in upload_form.html replace "frameborder=0 style" with "xframeborder=0 xstyle" to make hidden iframe visible, then try to upload again. Error should appear in this iframe.
вот результат....

Image

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Apr 12, 2007 1:49 pm

Это Pro версия? Какой регистрационный ключик? Работает на Windows сервере или Linux?

electro4vip
Posts: 2
Joined: Apr 11, 2007 5:16 pm

#3 Postby electro4vip » Apr 12, 2007 3:14 pm

PilgrimX182 wrote:Это Pro версия? Какой регистрационный ключик? Работает на Windows сервере или Linux?


Pro версия
Ключ - *******
Linux

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Apr 13, 2007 5:20 am

Ну судя по скриншоту и аплоад и прогресс бар работают нормально. Но на середине то ли связь лаганула, то ли процесс аплоада прибился. Оно как вообще - каждый раз так отсыхает? Всегда на одном и том же времени?

В файле upload_status.cgi попробуй в этой строке

Code: Select all

$curr_time-$modif_time>10


10 заменить на 30, может помоч.


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests