Upload Progress bar not working

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
sudevkk
Posts: 2
Joined: May 25, 2010 9:23 am

Upload Progress bar not working

#1 Postby sudevkk » May 25, 2010 9:28 am

Hello!

I was trying to integrate the xupload, for one of my clients. The problem I am facing is this,

When I upload a file, the popup always says, "Upload Complete", even if the upload is in progress. The files are getting uploaded without any issue, but the issue is only with the progress bar.

I also notied that, the file "flength", is getting created only just before the completion of the upload. And thats why the progress bar is not working.

Currently I am using the free version of the tool.

Os : Windows Vista
Browser : FF 3.2/ Chrome


Please help me to solve this issue,

Thank you,
Sudev

admin
Site Admin
Posts: 1785
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#2 Postby admin » May 25, 2010 1:25 pm

Use search. This questions was answered million times.

sudevkk
Posts: 2
Joined: May 25, 2010 9:23 am

#3 Postby sudevkk » May 25, 2010 1:30 pm

Sorry for that, I tried looking in the forum for an answer before posting it.

Anyways, I sorted the problem,

My site is hosted with dreamhost, and I had to disable a domain setting ("Enable High Web Security") to get the things work. (The htaccess idea mentioned in the 'Sticky' also hadn workd)

Thanks for the tool, and the reply.
You can close this thread.

Thank You,
dev


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests