Upload progress missing

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Nick
Posts: 35
Joined: Aug 07, 2008 9:03 am
Location: Romania
Contact:

Upload progress missing

#1 Postby Nick » Mar 10, 2009 6:58 pm

I have reinstalled the application (version 1.3) on a Ubuntu server. Everything seems to work except the java upload progress.

I have this errors:

Code: Select all

[Wed Mar 11 04:51:18 2009] [error] [client 86.124.27.226] HTML::Template->new() : Cannot open included file progress_bar.html : file not found. at Modules/HTML/Template.pm line 329, referer: http://www.self-share.com/
[Wed Mar 11 04:51:18 2009] [error] [client 86.124.27.226] \tHTML::Template::_init_template('HTML::Template=HASH(0x9255598)') called at Modules/HTML/Template.pm line 123, referer: http://www.self-share.com/
[Wed Mar 11 04:51:18 2009] [error] [client 86.124.27.226] \tHTML::Template::_init('HTML::Template=HASH(0x9255598)') called at Modules/HTML/Template.pm line 79, referer: http://www.self-share.com/
[Wed Mar 11 04:51:18 2009] [error] [client 86.124.27.226] \tHTML::Template::new('HTML::Template', 'filename', 'progress_bar.html', 'die_on_bad_params', 0) called at /web/htdocs/www.self-share.com/cgi-bin/upload_status.cgi line 160, referer: http://www.self-share.com/
[Wed Mar 11 04:51:18 2009] [error] [client 86.124.27.226] \tmain::DisplayMessage('Transfer complete!', 'nostop') called at /web/htdocs/www.self-share.com/cgi-bin/upload_status.cgi line 29, referer: http://www.self-share.com/


Please help.

Thank you!

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#2 Postby PilgrimX182 » Mar 11, 2009 12:10 am

Hmm...actually not using progress_bar.html in XFS 1.3, check that you've updated everything correctly.

Nick
Posts: 35
Joined: Aug 07, 2008 9:03 am
Location: Romania
Contact:

#3 Postby Nick » Mar 11, 2009 1:49 am

I've made a clean install but if I'm not using the Templates from the previous version I'm going to lose the entire look&feel of the site (thus having to rework it).

How can I upgrade without losing the custom template I've made for the site?

Thank you,

Nick

***Later edit***

Also the catalogue link (defaults to /latest-files.html) is not working (it just refreshes the upload page).

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » Mar 11, 2009 3:31 am

Make sure you've updated xupload.js

In 1.3 we've added multilanguage support so all templates updated with tags instead of words. So upgrading from 1.2 to 1.3 using old templates is not very good idea.

Nick
Posts: 35
Joined: Aug 07, 2008 9:03 am
Location: Romania
Contact:

#5 Postby Nick » Mar 11, 2009 5:59 am

I see ... thanks!

Are you planning on implementig a template system (as in not losing your customized template when upgrading)?

Nick

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#6 Postby PilgrimX182 » Mar 11, 2009 12:50 pm

I understand your dissapointment...but not sure if it's possible 100%. e.g. if I add new admin menu link in main.html - you'll need to reupload it or find the differences one-by-one.

Actually 90% of custom layout is usually inside main.html and this template is pretty simple.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 0 guests