Upload stops/ never starts

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
technoind
Posts: 38
Joined: Aug 05, 2009 7:04 am

Upload stops/ never starts

#1 Postby technoind » Jan 31, 2010 3:47 pm

I have been having this problem for a couple of days now, uploads get stuck most of the times they never start (both remote/or direct uploads). Sometimes the upload just takes of and gets stuck at some point usually before 20% completion, some of the uploads do get uploaded, very few tough. I need some assistance with this. All my users stopped uploading anything at all.

Edit: I've checked the cgi time out on both file servers. It is the same, this problem is only for one of the file servers from what i've observed.

*Both file servers are affected at the moment, first one just doesnt seem to generate the links after upload completion.

thanks

Anagua
Posts: 14
Joined: Jan 29, 2010 5:07 pm
Location: Spain
Contact:

#2 Postby Anagua » Feb 02, 2010 7:51 pm

i also happen to me and 3 different servers even dedicated hosting.

The only way that seems not to be interrupted is uploader.exe program for windows, which provides SibSoft and the license.

chrda
Posts: 296
Joined: Sep 14, 2009 7:16 pm
Contact:

#3 Postby chrda » Feb 18, 2010 12:59 am

check apache error log
'
[Thu Feb 18 01:49:22 2010] [error] [client 81.xxx.xxx.xxx] (104)Connection reset by peer: Error reading request entity data

I having the same problem now.

Timmy
Posts: 146
Joined: Feb 10, 2010 8:17 pm

#4 Postby Timmy » Feb 18, 2010 1:10 am

Same problem here! What is happening??

Why are we get the same problem? This dont make any sense... we paid $120 for one script that is depending of external servers?

This makes me think about one thing... If sibsoft.net goes down or if the site ends, our sites stop to work!?

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#5 Postby PilgrimX182 » Feb 18, 2010 9:12 am

XFS script don't depend on our server, only using optional deURL api for generating short links, but u can disable it in site settings.

Email to [email protected] for exact investigation. I bet it's your server problem since many site owners are pretty happy with script now.

polococta
Posts: 13
Joined: May 31, 2009 3:13 pm

#6 Postby polococta » Feb 18, 2010 11:44 pm

I got the same problem tried to tweak Apache time out settings and it didn't resolve the issue.Looks like script hangs on big files.

shrng
Posts: 3
Joined: Feb 02, 2010 9:21 pm
Contact:

upload stops on larger files

#7 Postby shrng » Feb 21, 2010 4:44 pm

has there been a fix for this issue or was it a case by case problem resulting in several different factors causing the problem(s). I have sent an email to sibsoft today for further investigation of my problem, thanks.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests