XFileSharing Pro - Uploads are disabled for your user type

Message
Author
tomitzel
Posts: 4
Joined: Jan 10, 2013 1:05 pm

Uploads are disabled for your user type

#1 Postby tomitzel » Jan 10, 2013 1:09 pm

Hello,

Every time I access the website, instead of the upload form I get this:
Uploads are disabled for your user type

I have a file server defined and it worked to put 2 files, but now I can't upload files.
Moreover at Servers, when I try to run Update servers files / disk used, I get error:
No servers selected

Any idea why that is?

Thanks

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#2 Postby ankurs » Jan 10, 2013 2:04 pm

1. make sure the server state is ON
2. check 'Max disk usage' for that server
3. Server only for, should have both enabled

tomitzel
Posts: 4
Joined: Jan 10, 2013 1:05 pm

#3 Postby tomitzel » Jan 10, 2013 4:28 pm

ankurs wrote:1. make sure the server state is ON
2. check 'Max disk usage' for that server
3. Server only for, should have both enabled


I have server ON, Max disk usage is 10 GB and Server only are both enabled.

tomitzel
Posts: 4
Joined: Jan 10, 2013 1:05 pm

#4 Postby tomitzel » Jan 10, 2013 4:30 pm

I also have this error message when trying to access files, even if I am admin:
Downloads are disabled for your user type.

Stefanzm
Posts: 85
Joined: Apr 08, 2012 3:41 pm

#5 Postby Stefanzm » Jan 11, 2013 11:42 am

I`m guessing you use Version 2.0 .
Go to your site settings>user limits and mark the boxes for Uploads enabled for each user type . Even as admin if there is no mark at registered (or if the admin is premium and there is no mark for premium) you will get this error .

Same goes and for the downloads (just put marks on the downloads enabled for each user type you need)

tomitzel
Posts: 4
Joined: Jan 10, 2013 1:05 pm

#6 Postby tomitzel » Jan 11, 2013 11:49 am

Stefanzm wrote:I`m guessing you use Version 2.0 .
Go to your site settings>user limits and mark the boxes for Uploads enabled for each user type . Even as admin if there is no mark at registered (or if the admin is premium and there is no mark for premium) you will get this error .

Same goes and for the downloads (just put marks on the downloads enabled for each user type you need)


Yes I am using version 2.0, but I've noticed that when I safe the options, they don't get written to the config file. If I manually enable uploads from the config file it is working, but I wonder why, the file has permission set.


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests