XUpload - Xupload 3.1 No Files Uploaded

Message
Author
gletech
Posts: 3
Joined: Nov 13, 2009 7:00 pm

Xupload 3.1 No Files Uploaded

#1 Postby gletech » Nov 13, 2009 7:09 pm

Hi

I am attempting a new install for Xupload v.3.1

I am using the default setup before I integrate into my system.

I am getting this error message from upload.cgi
No Files Uploaded

http://www.ultimatecardsandcoins.com/on ... form2.html

From the log file

98.238.114.3 2009-11-13 13:54:47 Starting upload. Size: 161567
98.238.114.3 2009-11-13 13:54:47 UPLOADED

98.238.114.3 2009-11-13 13:54:47 MSG: Upload complete. Saving files...
98.238.114.3 2009-11-13 13:54:47 ERROR: No files uploaded

It is writing to the temp directory. If I stop the delete data function I see a folder with a subfolder inside, with the saving message in the text file.

I see no image file data.

Note: I am not using the CGI.pm and utils provided with the zip file. If I use them I get this error message:


Array found where operator expected at Carp.pm line 424, at end of line
(Do you need to predeclare Carp::longmess?)
Array found where operator expected at Carp.pm line 425, at end of line
(Do you need to predeclare Carp::shortmess?)
Array found where operator expected at Carp.pm line 426, at end of line
(Do you need to predeclare Carp::shortmess?)
Array found where operator expected at Carp.pm line 427, at end of line
(Do you need to predeclare Carp::longmess?)
syntax error at Carp.pm line 424, near "Carp::longmess @_"
syntax error at Carp.pm line 425, near "Carp::shortmess @_"
syntax error at Carp.pm line 426, near "Carp::shortmess @_"
syntax error at Carp.pm line 427, near "Carp::longmess @_"

The server is linux, using perl 5.8, There is no problem using version 2.

Any help would be appreciated.

Thanks
Mike Carville

Return to “XUpload”