XFileSharing Pro - Error Adding new server !!

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
alnadabi
Posts: 11
Joined: Jul 12, 2008 7:14 pm

Error Adding new server !!

#1 Postby alnadabi » Jul 12, 2008 7:48 pm

Hi there,

when I try to submit the form of adding new server. .. the browser become busy for long time till
I got this :
======================
A communication error occurred: ""
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
======================
all other site options and settings working find with me except the Add server option .

I am running Quad Core Server with 8GB ram and dual 146 scasi HD ... and my sites responses very fast ..


I dont know why when I try to add new server its take very long time !!!


Please help
Regards,
AlNadabi

alnadabi
Posts: 11
Joined: Jul 12, 2008 7:14 pm

Error Adding new server !!

#2 Postby alnadabi » Jul 12, 2008 8:21 pm

After I did full restart of my server ... now its giving the following output :

File Server tests:

api.cgi: OK
temp dir exist: OK
temp dir mkdir: OK
temp dir rmdir: OK
upload dir exist: OK
upload dir mkdir: OK
upload dir rmdir: OK
htdocs dir exist: OK
htdocs dir mkdir: OK
htdocs dir symlink: OK
htdocs dir symlink del: OK
htdocs dir rmdir: OK
config read: OK
config write: OK
fs.cgi: ERROR
upload.cgi: OK
upload_status.cgi: OK
htdocs URL accessibility: OK


Please help

Regards,
Bader AlNadabi

Joseph
Posts: 16
Joined: Jan 26, 2007 4:35 am

#3 Postby Joseph » Jul 12, 2008 8:52 pm

Is fs.cgi set to 755 permissions?

alnadabi
Posts: 11
Joined: Jul 12, 2008 7:14 pm

#4 Postby alnadabi » Jul 12, 2008 8:59 pm

Hi,

All CGI's set to 755

I sow some posts which talk about fs.cgi that its related to license key , I dont know how to debug it !!

Any other ideas ??

Thank you in advance

alnadabi
Posts: 11
Joined: Jul 12, 2008 7:14 pm

#5 Postby alnadabi » Jul 13, 2008 12:31 pm

I did manual insert into the Server Table via mysql shell command, and its work fine ... but another problem shows , which is when I want to download the uploaded files its giving and red error says :
invalid license_key


So is this because I did manual insert to the Server table ??

Please I am tired to this

Regards,

alnadabi
Posts: 11
Joined: Jul 12, 2008 7:14 pm

#6 Postby alnadabi » Jul 14, 2008 5:17 am

Is this the right place for supporting my case ?? or I have to send an Email to support people ??

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#7 Postby PilgrimX182 » Jul 14, 2008 7:44 am

Sent you correct license_id. Had technical problems due to releasing new XFS Pro version.

alnadabi
Posts: 11
Joined: Jul 12, 2008 7:14 pm

#8 Postby alnadabi » Jul 14, 2008 4:01 pm

Thank You Mr. PilgrimX182,

The problem is solved .

Best Regards,
Bader AlNadabi

rickdang
Posts: 5
Joined: Feb 27, 2009 7:36 am

#9 Postby rickdang » Mar 02, 2009 1:55 am

Dear PilgrimX182,
I had the same problems, now i see "invalid license_key" message after upload.

My XFileSharing Pro is a fresh installation.

Thank you,
Rick

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#10 Postby PilgrimX182 » Mar 02, 2009 10:44 pm

So just enter your License Key in Site Settings! You can generate it for your domain using the client link provided in email with zip archive.

rickdang
Posts: 5
Joined: Feb 27, 2009 7:36 am

#11 Postby rickdang » Mar 02, 2009 11:50 pm

Hi,
maybe I forgot to say that I already generated and put the license key.

I can't know how the license is checked, so consider these further details:

- the base URL is, let's say, http://abc.domain.com

- the XfileSharing pro base URL therefore is http://abc.domain.com/xfs

- at the moment this is a private server: it is reachable only from the LAN and there is no public DNS registration of the third level domain (in my example, "abc")

- the server hostname isn't "abc", and the server-wide domain isn't "domain.com".

Thanks again in advance,
Rick

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2182
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#12 Postby PilgrimX182 » Mar 03, 2009 3:16 am

domain for license key should be abc.domain.com then.
PM me your domain so I can regenerate license for you.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests