XFileSharing Pro - Error "no file"

Message
Author
frit
Posts: 16
Joined: Dec 23, 2011 2:23 am

Error "no file"

#1 Postby frit » Dec 30, 2011 6:34 pm

Hi all,

I am trying to add a new server. I followed all the instruction on INSTALL.txt. and main server successfully add my new file server to its available server list. When i upload files using XFS it upload files to cgi-bin/uploads folder, it does not upload anything to http(public_html)/files.

also when trying to download the file it gives the error "No file" (just a html file nothing else on it).

How would i fix this .

happy to provide additional information.

Thank you very much.

frit
Posts: 16
Joined: Dec 23, 2011 2:23 am

#2 Postby frit » Dec 30, 2011 9:54 pm

Admin,

Could you please help me to setup this server?

Thank you.

frit
Posts: 16
Joined: Dec 23, 2011 2:23 am

#3 Postby frit » Dec 30, 2011 10:01 pm

New server configuration went alright

image : http://imageshack.us/photo/my-images/39/xfs.png/

and i can successfully add that server to the server list of main server.

I can also upload files to that server. Just that when ever try to download a file it says "No File"[/img]

admin
Site Admin
Posts: 1824
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#4 Postby admin » Dec 31, 2011 2:26 am

Provide file example.

frit
Posts: 16
Joined: Dec 23, 2011 2:23 am

#5 Postby frit » Dec 31, 2011 3:27 am

Hi admin Thank you for the reply.

I emailed you the example. please let me know if you dont receive it.
send to:
[email protected]

Thank you


Return to “XFileSharing Pro”