XFileSharing Pro - Invalid user

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
bizman
Posts: 95
Joined: Mar 24, 2013 1:57 am

Invalid user

#1 Postby bizman » Mar 24, 2013 1:59 am

Hello,

I get this error when I want to delete link or to download the file.

What does it mean?
How to fix?

Best Regards

bizman
Posts: 95
Joined: Mar 24, 2013 1:57 am

#2 Postby bizman » Mar 25, 2013 9:51 pm

bump

bizman
Posts: 95
Joined: Mar 24, 2013 1:57 am

#3 Postby bizman » Mar 29, 2013 7:30 am

bring up my post

Scepter
Posts: 6
Joined: Nov 27, 2012 2:00 pm

#4 Postby Scepter » Mar 29, 2013 9:38 am

I got this error when i used Debian 6.

I reinstalled my dedicated with CentOS and this error doesn't show up anymore.

ankurs
Posts: 1054
Joined: Mar 10, 2009 2:34 am

#5 Postby ankurs » Mar 29, 2013 9:49 am

is it happening on all files ? or specific files only

can you share the file link ?

bizman
Posts: 95
Joined: Mar 24, 2013 1:57 am

#6 Postby bizman » Mar 29, 2013 2:45 pm

Thanks for replays.

I use centOS 5, kloxo.
It`s happening on all files.

Is it because I use script on 1 server for download and main server?
I created sub domain for fs on same server.

I can`t share links, maybe to admin only

Best Regards

bizman
Posts: 95
Joined: Mar 24, 2013 1:57 am

#7 Postby bizman » Mar 29, 2013 8:42 pm

It works now - I dont know why.

bigbob
Posts: 2
Joined: Mar 27, 2013 9:32 pm

#8 Postby bigbob » Apr 01, 2013 1:07 am

Hello,
i've got the same error.
i tried with internet explorer it work fine but with google chrome it's the same problem:
i've got a message error: "invalid user".

bigbob
Posts: 2
Joined: Mar 27, 2013 9:32 pm

#9 Postby bigbob » Apr 01, 2013 7:28 pm

I found what was the cause but I do not understand the mechanics because I'm not developer.

i've tried to change the htacces file :

i've changed this code:

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP:Authorization} ^(.*)
RewriteRule ^(.*) - [E=HTTP_CGI_AUTHORIZATION:%1]

by this:

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization},L]
</IfModule>

it seems to work fine for now with google chrome & internet explorer.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests