mac firefox: software error on upload completion...

XUpload related questions

Moderator: admin

Message
Author
maurypb
Posts: 8
Joined: Apr 25, 2007 4:42 am

mac firefox: software error on upload completion...

#1 Postby maurypb » May 12, 2007 6:37 pm

Using firefox on mac osx: after upload completes (progress bar shows 100%) the redirect creates a software error:

----------

Software error:

Error2 at /www/sibsoft.net/cgi-bin/xuploadpro/upload.cgi line 349.

For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

----------

oops.

maurypb
Posts: 8
Joined: Apr 25, 2007 4:42 am

winxp/firefox: same software error

#2 Postby maurypb » May 12, 2007 6:50 pm

Same error with firefox on xp:


Software error:

Error2 at /www/sibsoft.net/cgi-bin/xuploadpro/upload.cgi line 349.

For help, please send mail to the webmaster ([email protected]), giving this error message and the time and date of the error.

-------------

Also: noticed no redirect after upload... is this intentional?

Thanks

maurypb
Posts: 8
Joined: Apr 25, 2007 4:42 am

#3 Postby maurypb » May 14, 2007 3:30 am

I tried again today, with winxp/firefox... no error message, but I was redirected to a blank page upon file upload completion.

-Maury

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#4 Postby PilgrimX182 » May 14, 2007 5:14 am

It's not browser error but script side. Pretty rare one, to fix it open upload.cgi and replace

Code: Select all

die"Error2";


with

Code: Select all

return;

maurypb
Posts: 8
Joined: Apr 25, 2007 4:42 am

Did you fix this on your demo site yet? Firefox error.

#5 Postby maurypb » May 18, 2007 1:10 am

I tried your demo again today, on firefox (mac and win, on several machines), and got the same error message as before... did you apply your fix to your demo site?

Software error:

Error2 at /www/sibsoft.net/cgi-bin/xuploadpro/upload.cgi line 349.

User avatar
PilgrimX182
Posts: 2181
Joined: Mar 22, 2006 1:39 pm
Location: UFO Lab
Contact:

#6 Postby PilgrimX182 » May 18, 2007 5:50 am

Yeah, thanks for noticing this. I think after uploading new demo we haven't tested it till the end of upload. Made one-line fix and now it should redirect you to results page. Upload progress bar should work fine in all demos too. Please test it on your side again. Sorry for this problem.

maurypb
Posts: 8
Joined: Apr 25, 2007 4:42 am

Works fine now.

#7 Postby maurypb » May 25, 2007 4:50 am

Yep, that fixed it. I've integrated the fixes into my dev site, working fine on winIE6+. win/mac firefox, safari.

Thanks!


Return to “XUpload”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests