Question on direct to image link

Powerfull XFileSharing version

Moderator: admin

Message
Author
Jesse202
Posts: 246
Joined: May 07, 2010 6:24 pm

#16 Postby Jesse202 » Jan 11, 2011 6:23 pm

Yeah I'm on 1.8. Waiting to hear from support on this now

Jesse202
Posts: 246
Joined: May 07, 2010 6:24 pm

#17 Postby Jesse202 » Jan 13, 2011 3:14 pm

Thanks Alex. I donno why, but all I had to do was enable direct linking for free/registered users. I tried that before, but to no avail.

Jesse202
Posts: 246
Joined: May 07, 2010 6:24 pm

#18 Postby Jesse202 » Jan 14, 2011 1:16 pm

actually this did not work. it just starts a download. I need it to show the image

Example:

Download page: http://imgkeep.com/muatyr6mqwr5.html
Direct link url as listed at the bottom with generate direct links/show images instantly enabled: http://imgkeep.com/files/1/kk5dbkwfvmti ... _idiot.jpg starts a download

It should give the link of: http://imgkeep.com/i/00005/muatyr6mqwr5.jpg because the thumb link is http://imgkeep.com/i/00005/muatyr6mqwr5_t.jpg

Jesse202
Posts: 246
Joined: May 07, 2010 6:24 pm

#19 Postby Jesse202 » Jan 18, 2011 12:28 pm

Any other ideas? Support isn't sure

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#20 Postby PowerChaos » Jan 18, 2011 2:42 pm

maybe a strange question

but what kind of apache are you using ( version 1.6 ?? 2.0 ?? 2.2 ?? )

if you are using 1.6 maybe try to upgrade apache to version 2.0 ?

Greets From PowerChaos

Jesse202
Posts: 246
Joined: May 07, 2010 6:24 pm

#21 Postby Jesse202 » Jan 18, 2011 4:39 pm

Apache 2.2.8

PowerChaos
Posts: 521
Joined: Dec 19, 2009 5:12 pm
Location: belguim
Contact:

#22 Postby PowerChaos » Jan 18, 2011 6:34 pm

maybe a stupid idea , but try to downgrade apache to version 2.0 instead 2.2.8

what kind of linux are you using ? as this is for me

centos 5 with apache 2.0

before it was the same configuration exept with apache 1.6 and with xfs 1.6 and then i got the same error as you have

maybe it can solve , if not then i am affraid that i do not got a other solution anymore ( maybe re install of the system ? )

Greets From PowerChaos

admin
Site Admin
Posts: 1784
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#23 Postby admin » Jan 18, 2011 6:59 pm

You still didnt showed your download template. I think something is wrong there.

Jesse202
Posts: 246
Joined: May 07, 2010 6:24 pm

#24 Postby Jesse202 » Jan 18, 2011 9:07 pm

This is just the most weird thing ever. It works on the upload result page, but not the download page.

Jesse202
Posts: 246
Joined: May 07, 2010 6:24 pm

#25 Postby Jesse202 » Jan 19, 2011 2:45 pm

We're all good. I've made a new tab and used hotlink_url:


<div class="tabbertab">
<h2><TMPL_VAR lang_direct_link></h2>
<textarea id="ic5-<TMPL_VAR file_id>" style="width:98%;" cols=24 rows=3 onFocus="copy(this);"><TMPL_VAR hotlink_url></textarea>
</div>


thanks for your help alex

See here: http://imgkeep.com/bg86z7apwcge.html

verzing
Posts: 141
Joined: Mar 02, 2011 7:00 pm

#26 Postby verzing » Jan 21, 2012 9:49 am

I think we need to edit index.cgi or index_dl.pm too, can you give me 2 file above. I need hotlink (direct link) in download1.html too. please.


Return to “XFileSharing Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests