XFileSharing Pro - Registered account cannot upgrade to premium after paying !

Message
Author
Steve9e8
Posts: 81
Joined: Jun 19, 2014 11:27 am

Registered account cannot upgrade to premium after paying !

#1 Postby Steve9e8 » Jul 18, 2015 6:15 am

Hello

In my filehost, when the registered account try to purchase a premium account, the filehost receives the IPN redirect as well as the amount of money, but after that the registered account doesn't upgrading to premium at all !

IPN reports example :

Code: Select all

[Wed Jul 15 14:31:36 2015][xxxx] POST data:
'ap_itemname' => '30 days',
'ap_purchasetype' => 'service',
'ap_transactiondate' => '2015-07-15 10:31:34',
'ap_amount' => '10.00',
'apc_4' => '',
'ap_custcity' => 'xxxx',
'ap_quantity' => '1',
'ap_feeamount' => '0.0',
'ap_test' => '1',
'ap_customeruniqueid' => 'xxxxxxxx//xxxxx',
'apc_1' => '',
'ap_ipnversion' => '0',
'apc_3' => '',
'ap_totalamount' => '10.00',
'ap_custaddress' => 'xxxxxxxxx',
'ap_custstate' => 'xxxxxxx',
'ap_alerturl' => 'http://www.xxxxxxxxx.com/cgi-bin/ipn.cgi',
'ap_referencenumber' => 'TEST TRANSACTION',
'apc_6' => '',
'ap_notificationtype' => 'New',
'ap_taxamount' => '0.00',
'ap_itemcode' => 'P4',
'ap_securitycode' => 'xxxxxxxxx',
'ap_transactionstate' => 'Completed',
'ap_transactiontype' => 'purchase',
'ap_merchant' => '[email protected]',
'apc_5' => '',
'ap_description' => '30 days premium membership',
'ap_additionalcharges' => '0.00',
'ap_custzip' => 'xxxxx',
'ap_shippingcharges' => '0.00',
'ap_custfirstname' => 'xxxxx',
'ap_currency' => 'USD',
'ap_custemailaddress' => '[email protected]',
'ap_discountamount' => '0.00',
'ap_status' => 'Success',
'ap_netamount' => '0.0',
'ap_custlastname' => 'xxxxxx',
'ap_custcountry' => 'USD',
'apc_2' => ''
[Wed Jul 15 14:31:36 2015][7211] No plugins found


I'm running XFS 2.3 , and I'm sure the payment plugins are updated !

What do you think the problem is ?

admin
Site Admin
Posts: 1808
Joined: Mar 22, 2006 12:32 pm

#2 Postby admin » Jul 19, 2015 7:47 am

I though we already talked about this? It seems that it was not 2.3, but plugins from 2.3.

Steve9e8
Posts: 81
Joined: Jun 19, 2014 11:27 am

#3 Postby Steve9e8 » Jul 19, 2015 9:09 am

Yes admin we did, last week ... but I upgraded my XFS 2.2 to 2.3, and uploaded/replaced the new payment plugins with the old ones .. but the problem still exist !

Steve9e8
Posts: 81
Joined: Jun 19, 2014 11:27 am

#4 Postby Steve9e8 » Jul 20, 2015 8:38 am

Thanx admin ... the problem is solved


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests