XFileSharing Pro - Video mod Enabled

Message
Author
zlucascv
Posts: 6
Joined: May 31, 2014 7:04 pm

Video mod Enabled

#1 Postby zlucascv » Jun 19, 2014 7:51 pm

could someone tell me why my site does not appear the code Embed code
Is configured correctly see the print below.
Image


My is in this way that the print is below. missing the embed code code
Image


wanted estivese equal of the print below.
Image

could help me see o'que did wrong.

sorry for the english I'm using google translator

Exemple my site:
http://www.upofiles.net/3n9r7enbabre[/img]

Internet Consumer
Posts: 148
Joined: May 28, 2013 1:51 am

#2 Postby Internet Consumer » Jun 20, 2014 2:32 am

Hi,

Did you enable embed Show video embed code for all users? this is located in settings users limit look for Show video embed code . Make sure you save it.

jasonxman
Posts: 15
Joined: Apr 30, 2014 7:38 pm

#3 Postby jasonxman » Jun 20, 2014 4:17 am

I have the same issue and I checked the "Show video embed code" button for all users too.

Internet Consumer
Posts: 148
Joined: May 28, 2013 1:51 am

#4 Postby Internet Consumer » Jun 20, 2014 4:40 am

in the templates directory edit the file download1.html

add this (you can add it in the beginning of htmltab or at the end its your choice. )

<TMPL_IF video_embed_code>
<div class="tabbertab">
<h2><TMPL_VAR lang_emded_code></h2>
<textarea id="ic4-<TMPL_VAR file_id>" style="width:98%;" cols=24 rows=3 onFocus="copy(this);"><iframe src="<TMPL_VAR site_url>/embed/<TMPL_VAR file_code>.html" frameborder=0 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=no width=<TMPL_VAR vid_width> height=<TMPL_VAR vid_height>></iframe></textarea>
</div>

make sure you edit the (embed) to what ever you had to your default which is (embed-)

Hope this helps.

zlucascv
Posts: 6
Joined: May 31, 2014 7:04 pm

#5 Postby zlucascv » Jun 20, 2014 6:24 pm

here an example of a video in. mp4 not appear to Enabled.
http://www.upofiles.net/2wky55o7iq97.html


further. avi run the Enabled.
http://www.upofiles.net/lxsylvycvkpx.html

oquer I do to appear in. mp4?

zlucascv
Posts: 6
Joined: May 31, 2014 7:04 pm

#6 Postby zlucascv » Jun 20, 2014 8:16 pm

Friend was unable to fix a code that is giving conflicting with the internal part of it could aruma.

Thanks for your help al

http://www.upofiles.net/zyt0g1l6ceul

Internet Consumer
Posts: 148
Joined: May 28, 2013 1:51 am

#7 Postby Internet Consumer » Jun 20, 2014 11:53 pm

can you show me how your code looks like to better help you?


Return to “XFileSharing Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests